måndag 4 juni 2007

SL-profilen: Christer Wennerholm


Sedan valet i höstas är moderaten Christer Wennerholm ansvarig för lokaltrafiken i Stockholm. Att han är född och uppvuxen någonstans mellan Stjärtebyhult och Rövspringa i den svenska bushen behöver vi väl knappast nämna. Gud förbjude att SL faktiskt skulle ledas av någon som vet hur det är att vara beroende av fungerande tunnelbana och buss.

I skrivande stund håller Hata SL:s guerrillareportrar på att gräva kring Christer Wennerholm. För vi är övertygade om att han, precis som alla andra ledande individer inom SL, har många unkna och rättsvidriga skelett i garderoben. Men tills dess kan ni hålla till godo med hans underhållande och, hoppas vi, ironiska blogg.

För inte kan väl en sådan miserabelt irrelevant historia vara på riktigt? Christer verkar på allvar tycka att införandet av nolltolerans är Den Stora Frågan för SL för tillfället. Visst, kör på det, säger vi på Hata SL. Men då kommer i rättvisans namn nolltolerans införas även från andra hållet. Alltså kommer det i fortsättningen inte krävas fysiskt våld från SL:s fruktansvärt inkompetenta väktare och kontrollanter för att vi ska agera, utan det kommer istället att räcka med syrliga kommentarer eller överlägsen attityd för att vi resenärer, vi som är SL, ska utöva verklig konsumentmakt. Det, om något, är nolltolerans.

4 kommentarer:

Anonym sa...

jävligt onödigt att förlöjliga hans sexuella läggning.

Anonym sa...

Kontakta Landstinget och SL: Begär ut alla Wennerholms rese- och representationsnotor tillsammans med hans "reserapporter" så kan ni se hur mycket party och lyxliv han lever på skattebetalarnas bekostnad utan att levereramer till trafiken än höjd skatt.

Widar Nord sa...

Visste väl att det skulle ske nån gång. Nu har dom berikat sig genom att skicka bluffakturor från Busslink och både Wennerholm och VD har mörklagt det hela.

Imponerande =)

Anonym sa...

Går han omkring med Skit-På-K---n elle Sperma-I-Arslet eller bådadera

Demonen som säger Rakt Uuut Vad Andra Bara Vågar Tänka